Πολιτική

Νικολόπουλος: Στηρίζουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο

550_334_453972.jpg

Στηρίζουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, δηλώνει στο Πρακτορείο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Το θέμα της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό είναι ο εκλογικός νόμος. Έστειλα στον κ. Τσίπρα μια επιστολή την Παρασκευή και αμέσως κλείστηκε το ραντεβού της συνάντησης. Στην επιστολή αναφέρω ότι συνήλθε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η οποία αποφάσισε να υποστηρίξουμε τον εκλογικό νόμο και το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μην λεχθεί ότι βάζουμε κάποιους όρους, και αν τα βρούμε τα βρήκαμε, αν δεν τα βρούμε δεν θα ψηφίσουμε. Γι΄αυτό το δηλώνω πριν τη συνάντηση», δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Θα καταθέσουμε κάποιες απόψεις επ’ αυτού, μήπως συνδιαμορφώναμε καλύτερα κάποιες διατάξεις. Όμως ανεξάρτητα αν θα τις δεχθεί ή όχι εμείς πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, διότι υπάρχει κάτι ουσιώδες γιατί υπάρχουν Έλληνες, όπως είναι το όνομα του κόμματος, χριστιανοί και δημοκράτες που θέλουν να εκφράζεται η δική τους φωνή».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top