Διεθνή

Ο serial killer που έκαψε 15 ανθρώπους μεταξύ των οποίων ένα μωρό

killer1.jpg

Ένας από τους πλέον διαβόητους serial killers της Βρετανίας απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα του στον ήλιο μετά από πάνω από 35 χρόνια φυλακής κατηγορούμενος για την καύση 15 θυμάτων μετά από μια σειρά εμπρηστικών επιθέσεων.

Ο Peter Dinsdale που άλλαξε το όνομά του σε Lee σκότωσε μεταξύ άλλων και παιδιά, ακόμη και ένα μωρό έξι μηνών σε μια περίοδο τρόμου που διήρκησε επτά χρόνια. Τώρα, για πρώτη φορά μετά το 1981 οπότε και φυλακίστηκε απαθανατίζεται να κάνει βόλτα έξω στο δρόμο. Ο ίδιος κάποτε είχε καυχηθεί ότι η φιλοδοξία του ήταν να «σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες των serial killers». Ο 55χρονος εθεάθη αστειεύεται επίσης με το προσωπικό κοντά στην ψυχιατρική μονάδα, όπου κρατείται επ’ αόριστον.

killer3.jpg

Ένα από τα θύματα του, μια γυναίκα που έχασε το αγέννητο μωρό της όταν παγιδευτεί σε μια πυρκαγιά που προκάλεσε ο Lee, δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να αφεθεί ποτέ ελεύθερος. Το μισό της σώμα υποφέρει ακόμη από εγκαύματα και εξακολουθεί να υποφέρει έχοντας τακτικές αναδρομές στο παρελθόν από την τρομακτική μέρα.

killer2.jpg

Η 63χρονη είπε μιλώντας στη Sunday Mirror: « Είναι ένα κίνδυνος για την κοινωνία. Η σκέψη ότι μπορεί ανά διαστήματα να περπατάει πιθανόν κοντά στα παιδιά μου, με αρρωσταίνει. Η αστυνομία είπε ότι πάντα θα ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει με αυτόν σε κάθε στάδιο, αλλά δεν έχουμε ακούσει τίποτα γι’ αυτόν.»

killer1.jpg

Ο serial killer, μέχρι την ηλικία των 19 ετών είχε σκοτώσει 19 άτομα αναφέροντας ότι ο ίδιος είχε περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα εκφοβισμού λόγω μιας αναπηρίας που τον άφησε με ένα παραμορφωμένο χέρι. Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και τρία νεαρά αδέρφια ενώ πριν συλληφθεί τον είχαν δει να περπατά στους δρόμους με σπίρτα και κουτιά παραφίνης έτοιμος να βάλει φωτιά…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top