Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη Siemens

syriza-koymoyndoyroy-3.jpg

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κριτική που άσκησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αναφορικά με τις εξελίξεις στη δίκη της υπόθεσης Siemens.

Εκτιμώντας πως τα δύο κόμματα «μάλλον θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν μνήμη χρυσόψαρου», ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει τα μαύρα ταμεία της Siemens, τις βαλίτσες του κ. Τσουκάτου, την «περίεργη» φυγή του Χριστοφοράκου και του Καραβέλα (επί ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη).

Δεν έχει ξεχάσει τις «δωρεές», τα τηλεφωνικά κέντρα και τις καφετιέρες. Δεν έχει ξεχάσει τον σκανδαλώδη εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία, ούτε τη διαδικασία με την οποία ήρθε στη βουλή- και του οποίου οι όροι δεν τηρήθηκαν καν από τη Siemens».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Συνασπισμός, παλιότερα, έχουν αγωνιστεί με κάθε μέσο, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για το ξεσκέπασμα του «σκανδάλου των σκανδάλων». Το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι να αυτογελοιοποιούνται. Κάθε φορά που μιλούν εκτίθενται, κάθε φορά που καταγγέλλουν υπενθυμίζουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά τους».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top