Διεθνή

Όταν ο Ιούλιος Καίσαρας… βγάζει selfie

photographer2.jpg

Ο Λονδρέζος Rich McCor έχει και στο παρελθόν «παίξει» με μνημεία και τοπόσημα, προσθέτοντας στις φωτογραφίες σχέδια κομμένα σε μαύρο χαρτί και δημιουργώντας εν τέλει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Έτσι, έχουμε δει για παράδειγμα να κάνει το London Eye ποδήλατο.

Το τελευταίο 6μηνο ωστόσο ο 29χρονος έχει πλέον επεκτείνει τη «δράση» του και σε παγκόσμια μνημεία ή μέρη εκτός Βρετανίας, παρεμβαίνοντας και πάλι μόνο με ψαλίδι και χαρτί.

Στις τελευταίες δημιουργίες του, το άγαλμα του Ιούλιου Καίσαρα στο Λας Βέγκας βγάζει… selfie και στο Val D’Isere ένα κοριτσάκι κρατάει το φεγγάρι σαν μπαλόνι.

«Όλα άρχισαν από το Λονδίνο αλλά πλέον έχω ταξιδέψει και σε πολλά μέρη, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, η Γαλλία, η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας. Είναι υπέροχο να μεταμορφώνεις οικεία μνημεία σε κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις πώς αντιδρά ο κόσμος όταν σε βλέπει.

Ο Rich, που άφησε τη δουλειά του για να γυρίσει τον κόσμο κάνοντας το χόμπι του, είδε τις φωτογραφίες του να γίνονται πέρσι viral.

Η αγαπημένη του φωτογραφία είναι αυτή που το Άγαλμα της Ελευθερίας κάθεται κάτω από τη… μπάρα, αν και όπως εξομολογείται την έφτιαξε με ρέπλικα του αγάλματος στο Λας Βέγκας επειδή δεν μπορούσε να πετύχει τη σωστή γωνία με το κανονικό άγαλμα στη Νέα Υόρκη.

photographer2.jpgΛας Βέγκαςphotographer3.jpgΝέα Υόρκη- Λας Βέγκαςphotographer4.jpgΣιγκαπούρηphotographer5.jpgΧονγκ Κονγκphotographer6.jpgΓαλλίαphotographer7.jpgΧονγκ Κονγκphotographer8.jpgΛας Βέγκαςphotographer10.jpgΝέα Υόρκηphotographer11.jpgΓαλλίαphotographer12.jpgΛονδίνοphotographer13.jpgΛονδίνοphotographer1.jpgΛας Βέγκαςphotographer14.jpgΟ φωτογράφος

photographer9.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top