Αθλητισμός

Πάει για μετάλλιο ο Φιλιππίδης

fil.medium.jpg

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης θα ξεκινήσει έκτος στη σειρά του και έχει να αντιμετωπίσει τον Ρενό Λαβιλενί και τα μεγαλύτερα αστέρια του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η Σοφία Υφαντίδου στο έπταθλο ξεκινά την τελευταία προσπάθεια της για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, διεκδικώντας 6.200 βαθμούς στα επτά αγωνίσματα στο επόμενο διήμερο.

Η Βούλα Παπαχρήστου συμμετέχει στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του τριπλούν και με το φετινό 14.73 είναι η κορυφαία από τις συμμετέχουσες και θέλει ένα άλμα στα 14 μέτρα για να προκριθεί στον τελικό.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης στη σφυροβολία έχει φέτος 77.08 και τη δυνατότητα να ρίξει στα 74 μέτρα και να «πιάσει» το όριο για τον τελικό.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας στα ημιτελικά των 200 μέτρων θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό. Η Μαρία Μπελιμπασάκη θα αγωνιστεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων και στην πρώτη σειρά κόντρα στη σπουδαία Ντάφνε Σίπερς.

Η Αναστασία Μαρινάκου στα 1.500 μέτρα θα συμμετάσχει στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση στα 19 της και τρέχει στη δεύτερη προκριματική σειρά, έχοντας φετινό χρόνο 4:10.63.

Τέλος, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στον τελικό της δισκοβολίας με το 61.40 θα προσπαθήσει για μια καλή θέση.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top