Ελλάδα

Παγωτά που αξίζουν από την Nestlé

poiasiaf.jpg

Έχοντας ως βασική αρχή την «Καλή Διατροφή Καλύτερη Ζωή», η Nestlé προάγει την ισορροπημένη διατροφή εφαρμόζοντας συνεχείς ελέγχους σε όλη την γκάμα των παγωτών της και βελτιώνοντας διαρκώς τις συνταγές με βάση αυστηρά διατροφικά κριτήρια. Ένα τρόφιμο, άλλωστε, έχει αξία όταν πέραν της γευστικής ικανοποίησης που προκαλεί, περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν μια ισορροπημένη διατροφή. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τα παγωτά της Nestlé!

Με σεβασμό στην υγεία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η Nestlé επανεξετάζει διαρκώς τα παγωτά της, ελέγχοντας τις θερμίδες, τα λιπαρά, τα κορεσμένα λιπαρά και τη ζάχαρη, προσφέροντας παράλληλα υπέροχες γεύσεις στους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, καθιστά το παγωτό ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Παράλληλα, η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή. Το ειδικό λογότυπο «Quality for kids» σηματοδοτεί πως το προϊόν έχει λιγότερες από 110 Kcal ανά μερίδα και αποτελεί μία επιλογή, ενταγμένη πλήρως σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα παιδικά παγωτά της Nestlé είναι πλούσια σε γάλα, ενώ περιέχουν λιγότερα σάκχαρα, λιπαρά και θερμίδες σε σχέση με τα υπόλοιπα ατομικά παγωτά της εταιρίας. Χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα χρώματα και αρώματα, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν χωρίς ενοχές στα παιδιά τους το αγαπημένο τους σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παγωτά της Nestlé εντάσσονται ιδανικά στο διαιτολόγιό μας. Μαθαίνοντας τη θρεπτική αξία του κάθε παγωτού από τον πίνακα θρεπτικών συστατικών, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές μας προσωπικές ανάγκες και να το εντάξουμε συνειδητά στη διατροφή μας.

Συγκεκριμένα, η Nestlé έχει αναπτύξει μία μέθοδο αξιολόγησης της διατροφικής αξίας των προϊόντων της, το Διατροφικό Σύστημα αξιολόγησης της Nestlé, που βασίζεται σε διεθνείς οργανισμούς υγείας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Πρόκειται για ένα σύστημα που αξιολογεί τη διατροφική αξία κάθε προϊόντος βάσει του ρόλου που διαδραματίζει σε μία ισορροπημένη διατροφή, των συστατικών του, καθώς και της μερίδας που καταναλώνεται από ενήλικες και παιδιά.

Αναζητήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις παγωτών στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσερή απόλαυση χωρίς ενοχές!

Nestle.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top