Πολιτική

Παπαδημούλης: Ντροπή και οργή για την νέα αναβολή της δίκης για τη Siemens

papadimoulis-735x459.jpg

Ντροπή και οργή νιώθει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τη νέα αναβολή της δίκης για τα μαύρα ταμεία της Siemens. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, πέντε χρόνια μετά το «κουκούλωμα» από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, η αναβολή της δίκης «τρέφει την  ατιμωρησία».

Σκάνδαλο Siemens:5 χρόνια μετά το κουκούλωμα από ΝΔ- ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, η νέα αναβολή της δίκης, τρέφει την ατιμωρησία. Νοιώθω ντροπή κ οργή.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 13 July 2016

Το ζήτημα αυτό, με την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση πυροδότησε νέο «πόλεμο» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Το σίριαλ της δικαστικής διαδρομής της υπόθεσης δεν φαίνεται να τελειώνει ξεσηκώνοντας αντιδράσεις και ένα «πινγκ-πονγκ» ευθυνών και εκατέρωθεν ανακοινώσεων.

Και ενώ πηγές από τη Νέα Δημοκρατία ανέφεραν πως για το ενδεχόμενο ακύρωσης της δίκης ευθύνεται η κυβέρνηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε πως η κυβέρνηση «θα μεριμνήσει άμεσα και με κάθε διαθέσιμο θεσμικό τρόπο, ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι της σημερινής εμπλοκής και να αποδοθούν οι ενδεχόμενες ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες».

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top