Ελλάδα

Πάτρα: Ο ληστής κόντεψε να τον στραγγαλίσει με το λουρί από το ίδιο του το τσαντάκι!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του μέρα μεσημέρι στην πλατεία Όλγας της Πάτρας ένας ανυποψίαστος περαστικός, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν… αγριεμένο άνδρα που τον απείλησε, ζητώντας του χρήματα. Στην προσπάθειά του αυτή, κόντεψε να τον στραγγαλίσει με το λουρί από το ίδιο του το τσαντάκι!

Ο δράστης, που σύμφωνα με το θύμα ήταν μάλλον τοξικομανής, τον πλησίασε και του ζήτησε επιτακτικά χρήματα λέγοντας ότι έχει κάνει δέκα χρόνια φυλακή και ότι είχε μαχαίρι. Εκείνος του έδωσε πέντε ευρώ που είχε στην τσέπη του και προσπάθησε να ξεφύγει, όμως ο ληστής του επιτέθηκε, άρπαξε το λουρί από το τσαντάκι που είχε κρεμασμένο στον ώμο του το θύμα και το τύλιξε στο λαιμό του!

Ο κακοποιός έσυρε από το λαιμό στον δρόμο τον άτυχο άνδρα, που έχασε τις αισθήσεις του από την έλλειψη οξυγόνου! Όμως, για καλή του τύχη, το λουρί κόπηκε και ο δράστης το έβαλε στα πόδια με το τσαντάκι στα χέρια! Με εμφανή τα σημάδια στο λαιμό του από τον παρ’ ολίγο στραγγαλισμό του, το θύμα κατήγγειλε όσα συνέβησαν στην Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τον ληστή.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top