Ελλάδα

Πήγε να πάρει γάλα για το παιδί του και σκοτώθηκε

troxaiomhxanakilamia2.jpg

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 22χρονο Θέμη Κλειτσάκη. Σηκώθηκε πρωί-πρωί και «πετάχτηκε» με το μηχανάκι να πάρει γάλα για την περίπου 2 ετών κορούλα του, που λάτρευε, αλλά στο δρόμο τον περίμενε ο θάνατος.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 6:00΄ το πρωί στη συμβολή των οδών Αθηνών και Πηλίου στη Νέα Άμπλιανη. Ο άτυχος 22χρονος κατεβαίνοντας την οδό Αθηνών, έπεσε πάνω σε τροχαίο, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος με το μηχανάκι ακολουθούσε ένα βανάκι Mercedes το οποίο όμως τράκαρε με ένα αγροτικό που βγήκε από την Πηλίου στην οδό Αθηνών.

Ο Θέμης προσπάθησε να περάσει από αριστερά και να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά ήταν αδύνατο.

Το μηχανάκι συγκρούστηκε με το βανάκι και στη συνέχεια εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά, πέφτοντας στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τριπλή καραμπόλα, που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 22χρονου πατέρα.

troxaiomhxanakilamia2.jpgtroxaiomhxanakilamia3.jpgtroxaiomhxanakilamia4.jpgtroxaiomhxanakilamia5.jpgtroxaiomhxanakilamia6.jpgtroxaiomhxanakilamia7.jpgtroxaiomhxanakilamia8.jpgtroxaiomhxanakilamia9.jpgtroxaiomhxanakilamia1.jpg

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top