Ελλάδα

Πολάκης: Το δημόσιο σύστημα Υγείας θα ξαναστηθεί στα πόδια του

2451933-735x459.jpg

Το μήνυμα ότι το δημόσιο σύστημα υγείας θα ξαναστηθεί στα πόδια του έστειλε από τα Χανιά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος εγκαινίασε σήμερα τον νέο τομέα του ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων.

Ο κ Πολάκης στην ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση τόσο του ΕΚΑΒ όσο των υποδομών της δημόσιας υγείας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το δημόσιο σύστημα υγείας το ξαναστήνουμε στα πόδια του και θα το ξαναστήσουμε πολύ καλύτερα από το ότι παρελθόν».

Στην τελετή των εγκαινίων το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς που στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι «προτεραιότητα του ΕΚΑΒ και του υπουργείου Υγείας είναι ο άνθρωπος».

Ο τομέας Αποκορώνου – Σφακίων του ΕΚΑΒ στεγάζεται σε χώρο που παραχώρησε ο δήμος Αποκορώνου και θα καλύπτει τον Βόρειο Οδικό ‘Αξονα Κρήτης, το θαλάσσιο μέτωπο και την ενδοχώρα.

Σε πρώτη φάση στον τομέα θα σταθμεύουν δύο ασθενοφόρα.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας χαρακτήρισαν την ίδρυση του τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή τους οι δήμαρχοι Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης και Σφακίων Γιάννης Ζερβός.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης , ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής , στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

 

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top