Ελλάδα

Πότιζαν από δημοτική μονάδα την οικογενειακή χασισοφυτεία

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένα με τα… δέντρα είχαν γίνει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια δύσβατη δασική έκταση ενός στρέμματος στην ενότητα Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου, για να πιάσουν στα πράσα τους καλλιεργητές μιας μεγάλης χασισοφυτείας με 178 δενδρύλλια ύψους 0,20 ως 0,80 εκατοστών, τα οποία ποτίζονταν με καμουφλαρισμένο λάστιχο και διακλαδωτή από μια δημοτική μονάδα ύδρευσης!

Όταν ένας 57χρονος και ο 29χρονος γιος του πήγαν να ποτίσουν τη φυτεία, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι αστυνομικοί που τους… περίμεναν από την Δευτέρα! Ο πατέρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και συνελήφθη, ενώ ο νεαρός κατάφερε να εξαφανιστεί και  αναζητείται. Στο αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τέσσερα κινητά που εξετάζονται και δυο φυσίγγια πυροβόλων όπλων.

Στην οργανωμένη χασισοφυτεία βρέθηκε καλυμμένα από θάμνους το μήκους 150 μέτρων ποτιστικό λάστιχο το οποίο οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει με τη δημοτική μονάδα και κατέληγε σε μια δεξαμενή νερού που είχαν εγκαταστήσει στο χώρο της φυτείας, από την οποία ποτίζονταν τα χασισόδεντρα μέσω αντλίας! Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που άσκησε στον ίδιο και το γιο του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top