Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο εντολέας του εμπρησμού στην Περιφέρεια

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο νεαροί που είχαν βάλει φωτιά με γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό κτίριο της υπηρεσίας Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Αντίθετα, ο 49χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών που τους είχε πληρώσει για να κάνουν τον εμπρησμό, προφυλακίστηκε.

Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής πείστηκε ότι οι δυο πληρωμένοι εμπρηστές ηλικίας 19 και 22 χρόνων δεν γνώριζαν το κίνητρό του ηθικού αυτουργού και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα χρήματα που τους υποσχέθηκε! 

Ο υπάλληλος που παρήγγειλε τον εμπρησμό κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει για ποιο λόγο τους πλήρωσε και τι ήθελε να εξαφανίσει από τα αρχεία της υπηρεσίας όπου εργαζόταν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη Διεύθυνση δρούσε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης και τα διοχέτευε σε όλη την Ελλάδα έναντι αδρής αμοιβής και ερευνούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 49χρονου ηθικού αυτουργού του εμπρησμού, για να διαπιστώσουν αν κινήθηκαν ποσά που δεν δικαιολογούνται.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top