Ελλάδα

Πρώην διαχειριστής πολυκατοικίας κατηγορείται για δύο εμπρησμούς

900900_3_0.jpg

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 60χρονος, πρώην διαχειριστής της πολυκατοικίας της Έλληνος Στρατιώτου που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Πρόκειται για τον άνδρα που κατηγορείται ότι έβαλε δύο φορές φωτιά στο υπόγειο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής, εξετάζοντας τα διαδοχικά συμβάντα  στις 20 και στις 30 Ιουνίου στράφηκε στην εκδοχή της κακόβουλης ενέργειας. Οι έρευνες συνδυάστηκαν και με τις καταγγελίες  των ενοίκων της πολυκατοικίας, οι οποίοι κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr πως ο συγκεκριμένος γείτονάς τους, τους είχε απειλήσει πως θα τους κάψει, λόγω ορισμένων διαφορών και αντιπαραθέσεων που είχαν μαζί του.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται ότι συνδέεται τις φωτιές.

Σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές στην πολυκατοικίας της  την οδού  Έλληνος Στρατιώτου 81-83, η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν μεγάλη και στα δύο περιστατικά, καθώς κινδύνευσαν ένοικοι.

Η πυροσβεστική, στις 30 Ιουνίου με κλιμακοφόρο απεγκλώβισε 7 άτομα μεταξύ των οποίων και ηλικιωμένοι, ενώ στις 20 Ιουνίου οι πυροσβέστες κατέβασαν, με τον ίδιο τρόπο,  δυο γυναίκες που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα . Η φωτιά είχε περιοριστεί στην αποθήκη απ΄ όπου και ξεκίνησε ωστόσο η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή και οι καπνοί πάρα πολύ πυκνοί.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top