Αυτοκίνητο

Qashqai Black Edition, η συλλεκτική έκδοση του περιζήτητου crossover της Nissan

nissan1.jpg

Η συλλεκτική έκδοση του περιζήτητου crossover της Nissan, θα διατεθεί και στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, όπου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η έκδοση Black Edition του Qashqai, βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης  Techna και έχει επιπλέον  μαύρες ζάντες αλουμινίου «Ibiscus» 19 ιντσών, καθώς και  διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό της έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι  και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition,  συμπληρώνουν το όλο  πακέτο.

Η έκδοση Black Edition προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και  κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition του Qashqai, στο δίκτυο της φίρμας ανά την Ελλάδα.

nissan2.jpgnissan3.jpgΝίκος Τσάδαρης

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top