Ελλάδα

Ρέθυμνο: Χασισοφυτεία με 400 δενδρύλλια στον Μυλοπόταμο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Άλλη μια «ορφανή» χασισοφυτεία μεγάλων διαστάσεων εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, αλλά οι καλλιεργητές πρόλαβαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν επί τόπου οι δυνάμεις της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης που ξεκίνησε με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ύστερα από στοιχεία που έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης, εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούνταν 376 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ υπήρχαν και άλλα 22 αποξηραμένα. 
Ολόκληρη η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

*** Σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του σε χωριό της Ξάνθης καλλιεργούσε 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών ως 1,20 μέτρου ένας 65χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top