Ελλάδα

Ρόδος: Φυλακισμένος σωματέμπορος «εγκέφαλος» σε ληστείες!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένα από τα μέλη του πολυπρόσωπου κυκλώματος Αλβανών που λήστευαν ηλικιωμένους σε περιοχές της Ρόδου το καλοκαίρι του 2015, έβαλαν στο χέρι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που αναζητούν άλλους τρεις κακοποιούς. Ως «εγκέφαλος» των ληστειών φέρεται ένας 36χρονος Αλβανός που συνελήφθη πριν από δυο μήνες για σωματεμπορία!

Σε βάρος του 29χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα από την τακτική ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου για ληστείες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση από δύο ή περισσότερα άτομα που ενώθηκαν σε ομάδα για την διάπραξη ληστειών. Σε βάρος του υπήρχαν στοιχεία ότι συμμετείχε σε δυο ληστείες σε σπίτια στο Φαληράκι και τις Καλυθιές, στις 19 Σεπτεμβρίου και τις 17 Αυγούστου 2015 αντίστοιχα. Και στις δυο περιπτώσεις, ακινητοποίησαν τους ενοίκους με την απειλή όπλων και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή  από τα χρηματοκιβώτιά τοςυ. Ακόμη, είχε πάρει μέρος στη διάρρηξη ενός σπιτιού στις 26 Απριλίου 2015 με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Στις τρεις αυτές περιπτώσεις ο 29χρονος, μαζί με άλλους τρεις Αλβανούς αγνώστων στοιχείων που αναζητούνται και κάποιον «Ιβάν» με ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα, είχαν την καθοδήγηση του φυλακισμένου συμπατριώτη τους. Ο 36χρονος «εγκέφαλος» είχε συλληφθεί φέτος στις 9 Μαΐου μαζί με τον 33χρονο αδελφό του και έναν 35χρονο σε ένα στριπτιζάδικο στο Φαληράκι, όπου εξέδιδαν τέσσερις αλλοδαπές μεταξύ των οποίων μια 17χρονη Ρουμάνα χωρίς τη θέλησή της.  

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top