Ελλάδα

Σειρά κλοπών σε βάρος τουριστών είχε διαπράξει υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη

AC2F2D4FC332A7C0F6FDE12217115A54.jpg

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αλλεπάλληλες καταγγελίες κλοπών σε δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διέμεναν τουρίστες στη Χερσόνησο του Ηρακλείου. Μετά από έρευνα, 20χρονος συντηρητής συνελήφθη όταν είχε μπει σε δωμάτιο δύο νεαρών γυναικών από το Βέλγιο, από όπου απέσπασε το ποσό των 280 ευρώ.

Συντηρητής ξενοδοχείου φαίνεται ότι ήταν ο ληστής και διαρρήκτης που άρπαζε χρήματα και κοσμήματα από πελάτες ξενοδοχειακής μονάδας στη Χερσόνησο, στην περιοχή του Ηρακλείου.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αλλεπάλληλες καταγγελίες κλοπών σε δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διέμεναν τουρίστες και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για την εξιχνίαση των κλοπών από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ο 20χρονος συντηρητής συνελήφθη όταν είχε μπει σε δωμάτιο δύο νεαρών γυναικών από το Βέλγιο, από όπου απέσπασε το ποσό των 280 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο συντηρητής ομολόγησε ότι είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές σε δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ αφαίρεσε από τσάντα 21χρονης ημεδαπής χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top