Οικονομία

Σινο-ελληνική επιχειρηματική συνάντηση τον Σεπτέμβριο

550_334_40957.jpg

Συνάντηση Ελλήνων επιχειρηματιών με εκπροσώπους μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείας online πωλήσεων του κόσμου διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το επιμελητήριο διοργανώνει, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, την πρώτη επιχειρηματική συνάντηση με τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, την Alibaba, με έδρα την Κίνα.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, με αυτή την αφορμή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ενημερωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται για την προώθηση αφενός μεν των προϊόντων τους αφετέρου δε των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip. Αμέσως μετά, θα οργανωθούν μεμονωμένες συναντήσεις b2b με τα στελέχη του κινεζικού κολοσσού.

Λεπτομέρειες για τις συναντήσεις αυτές θα δημοσιευθούν προσεχώς, ενώ, όπως γνωστοποιεί το επιμελητήριο, στο περιθώριο της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.
 
Το επιμελητήριο καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο http://www.eea.gr/gr/el/articles/prosklisi-se-synantisi-me-stelexi-tis-alibaba που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του, σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top