Περιβάλλον

Στο επίκεντρο το αστικό πράσινο

550_334_263477.jpg

Στο αστικό πράσινο, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το πώς μπορούν οι πόλεις στις οποίες ζούμε να γίνουν πιο βιώσιμες προς όφελος τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και του ίδιου του περιβάλλοντος, είναι αφιερωμένη η φετινή 16η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, που οργανώνει η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής).

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο δήμος Καρδίτσας, ο δήμος Αργιθέας, το Europe Direct της ΑΝΚΑ Α.Ε., οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου και άλλοι φορείς.
Πρόσφατα συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Ειδών Χειροτεχνίας και άλλων οικολογικών δραστηριοτήτων που, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει στο άλσος του Παυσιλύπου.

Το πρόγραμμα της 16ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας θα περιλαμβάνει επίσης ημερίδα με θέμα το αστικό πράσινο, όπου και αφιερώνεται η διοργάνωση, όπως και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Η 16η Οικολογική Γιορτή θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top