Ελλάδα

Συνελήφθη μετά από τέσσερα χρόνια επικίνδυνη Αλβανίδα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένταλμα σύλληψης για ληστεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκκρεμούσε εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε βάρος μιας 35χρονης Αλβανίδας, για αδικήματα που είχε διαπράξει στην Αμαλιάδα. Οι αστυνομικοί υπηρεσίες δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν, παρ’ όλο που κυκλοφορούσε ανενόχλητη σε όλη τη δυτική Ελλάδα!

Χρειάστηκε ένας έλεγχος ρουτίνας από τους τροχονόμους της ΟΕΠΤΑ στο Μεσολόγγι για να διαπιστωθεί ότι η αλλοδαπή, που θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, αναζητούνταν με εντάλματα από ανακριτή και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας! Η 35χρονη, που κατοικούσε μόνιμα στην περιοχή των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που διέταξε την κράτησή της.

*** Με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, αναζητούνταν και ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε στη Δράμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top