Ελλάδα

Τα μέρη του χοιρινού και πώς να τα εντάξετε στο μενού σας

232-735x459.jpg

Το χοιρινό είναι ένα ζώο παμφάγο, από το οποίο προκύπτουν αμέτρητες συνταγές. Είναι ένα ζώο το οποίο εκτρέφεται στα περισσότερα μέρη της γης.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τα τμήματα του χοιρινού, καθώς και τη χρήση του καθενός από αυτά.

Αναλυτικά:

Μπούτι (ζαμπόν)

Πίσω από την κοιλιά και έως την ουρά του χοιρινού βρίσκεται το μπούτι.

Προσφέρει προϊόντα όπως το ζαμπόν, το χοιρομέρι, το τρανς, το κιλότο, το στρογγυλό, το νουά.

Ενδείκνυται για μαγειρευτό φαγητό στην κατσαρόλα όπως λεμονάτο, κοκκινιστό ή για το φούρνο. Επίσης από τα καθαρά σημεία στο μπούτι προέρχεται και το σνίτσελ.

Διαβάστε τη συνέχει στο supply.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top