Ελλάδα

Τα μέρη του μοσχαριού και τι μπορούμε να φτιάξουμε με το καθένα από αυτά

proasjk.jpg

Για τους επαγγελματίες το μοσχάρι αποτελεί το πιο σημαντικό διατροφικό προϊόν σε μια κουζίνα και τη βάση για πολλές δημιουργίες γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Τόσο οι κρεοπώλες, όσο και οι σεφ ξεχωρίζουν το μοσχάρι για τα ιδιαίτερα κομμάτια που προσφέρει καθώς και για τις πολλές δυνατότητες αξιοποίησής του σε μενού. Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε κομμάτι-κομμάτι την ανατομία του βασιλιά των κρεατοφάγων.

Αναλυτικά:

Φιλέτο

Πλούσιο σε σίδηρο και ιδιαίτερα μαλακό, αποτελεί το πιο εκλεκτό σημείο του ζώου. Απορροφάται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Προσφέρεται κυρίως ψητό στη σχάρα και σπανιότερα για μαγειρευτά φαγητά.

Διαβάστε το θέμα στο supply.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top