Διεθνή

Τα σπαρακτικά αφιερώματα σε μια 5χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

trox2.jpg

Η 5χρονη Niree Johnstone σκοτώθηκε σε τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους.

«Μας έκανε κάθε μέρα ευτυχισμένους που ήταν μαζί μας», είπε η μητέρα της. Η συντετριμμένη Cheryl έκανε μια σπαρακτική αφιέρωση στη Niree που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, στη Σκωτία. «Ήταν τόσο χαρούμενη και αγαπητή. Μας έκανε να γελάμε κάθε μέρα και ο καθένας που τη γνώριζε το καταλάβαινε. Σαν να μην είναι πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει», πρόσθεσε.

Η 31χρονη νοσοκόμα μίλησε για το χαρακτήρα της κόρης της και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την 12χρονη αδερφή της. Μετά από το ατύχημα που της στέρησε τη ζωή, την περασμένη Τρίτη, στο δημοτικό όπου φοιτούσε έχουν γίνει σπαρακτικά αφιερώματα. Οι συμμαθητές και οι δάσκαλοί της, άφησαν λουλούδια και κεριά εις μνήμην της Niree και της έγραψαν σημειώματα αποχαιρετώντας την και λέγοντάς της πόσο θα τους λείψει.

Η οικογένεια μίλησε στη βρετανική Mirror και αναφέρθηκε στον τάφο και τα φωτεινά χρώματα που τον έχουν ντύσει, ενώ ευχαρίστησαν την αστυνομία και το νοσοκομείο για τη φροντίδα που επέδειξαν. «Είχε τόσους πολλούς ανθρώπους που την αγαπούσαν πολύ. Παππούδες και γιαγιάδες, ξαδέλφια και φίλους», ανέφεραν οι γονείς της. Οι φωτογραφίες της μικρής έχουν δημοσιευτεί στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεντρώνουν σχόλια ακόμη και από άγνωστο κόσμο που θέλει να εκφράσει τα «συλλυπητήριά» του και να στηρίξει τους γονείς που έχασαν το αγγελούδι τους.

trox1.jpgtrox3.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top