Αθλητισμός

Τέλος ο Καββαδάς από τον Ολυμπιακό

kabbadas.medium.jpg

«Χώρισαν» οριστικά οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Καββαδά. Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το sprotfm.gr, ο διεθνής σέντερ ήταν αμετάπειστος στο να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» μετά τον δανεισμό του στον Αρκαδικό, καθώς επιθυμία του είναι να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει. Από τη μεριά τους, οι πρωταθλητές, ναι μεν ήθελαν να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του και να μείνει ως τρίτος σέντερ πίσω από τους Γιάνγκ και Μπιρτς, όμως σε καμία περίπτωση με τις 300 χιλιάδες ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Έτσι και μετά από συνεχόμενες συζητήσεις, οι δύο πλευρές κατέληξαν στην απόφαση του… διαζυγίου, με τον Ολυμπιακό να κάνει χρήση της οψιόν διακοπής του συμβολαίου του και τον παίκτη να «χαρίζει» τα χρήματα που προβλέπει αυτή η διαδικασία (περίπου 30 χιλιάδες ευρώ) ως ένδειξη καλής θέλησης από τη στιγμή που έγινε η επιθυμία του πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καββαδάς έχει πολύ καλή πρόταση από τον Άρη και όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top