Ελλάδα

Θεσπρωτία: Κι άλλος Αλβανός συνελήφθη για τον αποκεφαλισμό σε στάβλο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένα μήνα μετά την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 26χρονου Μπλένταρ Τερπολάρι και τον αποκεφαλισμό του στον στάβλο όπου εργαζόταν στη θέση «Ποταμιά» στην Γλυκή της Παραμυθιάς, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος ενός Αλβανού.

Πρόκειται για έναν 27χρονο για την εμπλοκή του οποίου στην υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Ο νεαρός αλλοδαπός ήταν ήδη κρατούμενος στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και είχε διαταχθεί η διοικητική του απέλαση, η οποία ματαιώνεται μετά την εξέλιξη αυτή. Στις 30  Μαΐου είχαν συλληφθεί άλλοι δύο 28χρονοι Αλβανοί που ήταν παρόντες στην φρικιαστική δολοφονία.

Το 26χρονο θύμα φέρεται να μην απέδωσε στους «βαρόνους» των καρτέλ της πατρίδας του ποσό ύψους 20.000 ευρώ που προερχόταν από τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στην Ελλάδα και αυτό ήταν το κίνητρο για την άγρια δολοφονία του. Το «συμβόλαιο» θανάτου ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο εξάδελφός του Γκρενάρ Τερπολάρι, που μετέφερε το κεφάλι του νεκρού στην πατρίδα του και το παρέδωσε στους «βαρόνους»! Στην συνέχεια, παραδόθηκε στην αλβανική Αστυνομία.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top