Ελλάδα

Το… άβατο των Εξαρχείων: Κλείνει κατάστημα των ΕΛΤΑ, «μετακομίζει» ο ΟΑΣΑ

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Κλείνει προσωρινά από την Παρασκευή 8 Ιουλίου το ταχυδρομικό κατάστημα των Εξαρχείων που βρίσκεται επί της οδού Ζαίμη έπειτα από απόφαση της διοίκησης που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Αιτία; Οι «αλλεπάληλες κακόβουλες και βανδαλιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα το κατάστημα και ο κίνδυνος που διατρέχει το προσωπικό από τις ενέργειες αυτές» αναφέρεται στην απόφαση. Την ίδια στιγμή, και ενώ τα Εξάρχεια τείνουν να μετατραπούν σε… άβατο καθώς η Πολιτεία φαίνεται να αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, και ο ΟΑΣΑ μετακινεί τη νέα στάση της τηλεματικής που είναι έξω από το Πολυτεχνείο λίγα μέτρα πιο κάτω προς το Μουσείο, έτσι ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να την πετροβολούν κουκουλοφόροι μέσα από το Πολυτεχνείο, όπως αναφέρει το «Έθνος». 

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα στο έλος των επιθέσεων μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν βρεθεί και οι αστικές συγκοινωνίες. Μόλις πριν λίγες μέρες κουκουλοφόροι έβγαλαν με τη βία τους επιβάτες έξω από τρόλεϊ το οποίο στη συνέχεια κατέστρεψαν ολοσχερώς ενώ προκάλεσαν και ζημιές σε λεωφορείο. 

Να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2016 η ΟΣΥ μετρά την απώλεια πέντε τρόλεϊ και ενός λεωφορείου από επιθέσεις κουκουλοφόρων. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top