Ελλάδα

Το Ναυτικό ζητά κωπηλάτες για την τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ

550_334_502473.jpg

Εμπειρία που νομίζουμε ότι πολλοί θα θέλετε να ζήσετε. Μπορείτε για λίγες ώρες να είστε ένας από τους 170 κωπηλάτες της θρυλικής αρχαίας τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Το ΓΕΝ είχε μια εξαιρετική ιδέα η οποία έχει μπει σε εφαρμογή. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να ζήσει ως κανονικός κωπηλάτης -για να ξεχάσει την “κωπηλασία της κθημερινότητας- πρέπει να βιαστεί!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΠΝ και δείτε τις φωτογραφίες για να έχετε και μια ιδέα πως θα πρέπει περίπου να είστε ντυμένοι. Για να τα βγάλετε πέρα…

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Το Πολεμικό Ναυτικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό από την εποχή των Περσικών πολέμων, έχει ταυτιστεί με τα “ξύλινα τείχη” της θρυλικής τριήρους, που αποτέλεσε τον προμαχώνα της ελευθερίας και εφαλτήριο για τη δημιουργία του “Χρυσού Αιώνα” της αρχαίας Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει ολιγόωρο πλου την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

Μπες και εσύ στα “ξύλινα τείχη”, γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) :

plous_olympias@navy.mil.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top