Ελλάδα

Το Wificatalogue η λύση στους περιορισμούς των τυπωμένων καταλόγων

dish1.jpg

Το WifiCatalogue είναι μία πρωτότυπη υπηρεσία παροχής πληροφοριών μέσω wifi, που απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής. Η ιδιαιτερότητα της βρίσκεται κυρίως στην απλότητα της, καθώς δεν χρειάζεται εγκατάσταση στην συσκευή του πελάτη, μειώνοντας έτσι το τελικό κόστος υλοποίησης για την επιχείρηση.

Δημιουργήθηκε για να δώσει μια σύγχρονη λύση σε σχέση με τους τυπωμένους καταλόγους και να προσφέρει νέες δυνατότητες στην προβολή των προϊόντων μιας επιχείρησης. Διαθέτει πλήθος δυνατοτήτων όπως τιμοκατάλογο με φωτογραφίες, εκδηλώσεις, διαφημίσεις, προβολή social media, πληροφορίες κ.α. ενώ υποστηρίζει μέχρι και 15 γλώσσες καθώς και αυτόματη μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα. Στον πελάτη εμφανίζεται εύκολα και άμεσα μέσα από τη συσκευή του μετά τη σύνδεσή του στο wifi της επιχείρησης.

Οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί την υπηρεσία μέχρι σήμερα, έχουν εφαρμόσει το δικό τους προσωπικό στυλ και την αξιοποιούν με ποικίλους τρόπους. Προβάλουν ιδανικά με φωτογραφίες τα cocktail τους, διαφημίζουν τα προσεχή events τους, προωθούν τα νέα πιάτα τους, ενημερώνουν για τις προσφορές τους και κυρίως δίνουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες τους, αναβαθμίζοντας το τεχνολογικό προφιλ της επιχείρησής τους.

Επιπλέον, το διαχειριστικό περιβάλλον που προσφέρεται μαζί με την υπηρεσία, επιτρέπει στην επιχείρηση να τροποποιεί το περιεχομένου του καταλόγου από οπουδήποτε. Διαθέτει στατιστικά όπως το πλήθος των πελατών που συνδέονται καθημερινά, τις γλώσσες τους, αλλά και τα σημεία που εστιάζουν περισσότερο στον κατάλογο.

Συνολικά το WifiCatalogue φέρνει έναν ξεχωριστό τρόπο αξιοποίησης του wifi της επιχείρησης για εκείνους που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή την επιχείρησή τους.

dish3.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο:  6947590178

Site: http://www.wificatalogue.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/wificatalogue.gr/

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top