Ελλάδα

Του άρπαξε τη σύνταξη από την τσέπη και τον… έπιασαν οι περαστικοί

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, όταν περαστικός κατάφερε να αρπάξει από την τσέπη ηλικιωμένου συνταξιούχου τη σύνταξη που μόλις είχε «σηκώσει» από την Τράπεζα. Η αρπαγή όμως έγινε γρήγορα αντιληπτή με αποτέλεσμα ο … μακρυχέρης να ακινητοποιηθεί από περαστικούς μέχρι να φτάσουν οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ για τα περαιτέρω.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας, πήγε στο ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται στην Πλατεία Κορνάρου «σηκώνοντας» μέρος της σύνταξής του. Την ανάληψη όμως φαίνεται πως αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος έθεσε υπό παρακολούθηση το υποψήφιο θύμα του, χωρίς όμως να υπολογίσει τα γρήγορα αντανακλαστικά του και κυρίως την αντίδραση των περαστικών.

Ακολουθώντας κατά βήμα τον ηλικιωμένο άνδρα, έφθασε μαζί του στη στάση του αστικού λεωφορείου και σε κάποια στιγμή που πίστευε ότι δεν τον είχε αντιληφθεί κανείς, κατάφερε να τραβήξει από την τσέπη του συνταξιούχου το χρηματικό ποσό που ήταν περίπου της τάξεως των 400 ευρώ.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος άνδρας αντιλήφθηκε την κλοπή αλλά και το πρόσωπο που του είχε αρπάξει τα χρήματα από την τσέπη και άρχισε να φωνάζει. Η αντίδραση του κόσμου που περίμενε στη στάση ήταν άμεση. Μολονότι ο αλλοδαπός προσπάθησε να ξεφύγει, οι ίδιοι οι πολίτες ήταν που τον ακινητοποίησαν, του πήραν τα χρήματα και τα επέστρεψαν στον συνταξιούχο, ενώ κάλεσαν και την αστυνομία.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.


Πηγή: www.cretapost.gr 
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top