Ελλάδα

Του πήραν τα λαχανικά, του έκλεψαν και τις… καρέκλες!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αγρότης που διατηρεί θερμοκήπια στο Παναιτώλιο, όταν μπήκε να φροντίσει την παραγωγή του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι… δεν υπήρχε πια! Άγνωστοι είχαν παραβιάσει τον εξωτερικό φράχτη και είχαν αρπάξει, όχι μόνο τα λαχανικά, αλλά και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δράστες πήραν μαζί τους ακόμη και τις… πλαστικές καρέκλες που είχε αφήσει στα θερμοκήπια για να ξεκουράζεται! Μαζί με αυτά, «ξήλωσαν» και όλα τα κηπευτικά προϊόντα που που καλλιεργούσε ο άτυχος παραγωγός και έγιναν καπνός, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Ο ιδιοκτήτης των θερμοκηπίων ειδοποίησε την τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εξιχνιάσει την λεηλασία.

Όμως, δεν ήταν η πρώτη, καθώς πολλοί αγρότες και παραγωγοί κηπευτικών έχουν πέσει θύματα κλοπής στην περιοχή του κάμπου του Παναιτωλίου, όπου δρουν και «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Αμπάρια είχαν «ξηλώσει» όλους τους σωλήνες ποτίσματος που είχε στο χωράφι του ένας από αυτούς.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top