Ελλάδα

Τρίπολη: Συνελήφθη με τα… καζάνια στα χέρια!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Με τα… καζάνια που είχε «βουτήξει» λίγο νωρίτερα στα χέρια συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σταδίου, ένας νεαρός «κυνηγός» χαλκού ο οποίος τα είχε κλέψει από τον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού με σκοπό να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης!

Ο 19χρονος δράστης τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού στο χωριό Στενό, άρπαξε τα δύο χάλκινα καζάνια αξίας 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα στην Τρίπολη, όπου βρήκαν τα χάλκινα αντικείμενα και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκε κατά την έρευνα και ένα γεωργικό εργαλείο που ο νεαρός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του κι έτσι κατασχέθηκε και η προέλευσή του ερευνάται από τους άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης.

*** Τραβούσε τα μαλλιά της η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στο Μεσολόγγι, όταν πήγε να το ανοίξει το πρωί της Τετάρτης και διαπίστωσε ότι την… πρόλαβαν άλλοι! Οι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει το λουκέτο του εξωτερικού ψυγείου και είχαν αρπάξει παγωτά συνολικής αξίας 100 ευρώ. Η περιπτερούχος κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top