Ελλάδα

Ζάκυνθος: Το τελευταίο αντίο στο δημοσιογράφο Νίκο Μεγαδούκα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Oλοι ήταν εκεί, στο Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Ζάκυνθο, για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο Νίκο Μεγαδούκα, ο οποίος στα πενήντα οχτώ του χρόνια, τόσο ξαφνικά, έφυγε από την ζωή προκαλώντας πόνο σε συγγενείς και φίλους και κάνοντας ακόμα φτωχότερη την οικογένεια του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων αλλά και όλου του δημοσιογραφικού κόσμου.

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του, είπαν η σύντροφός του Αννέτα Καββαδία, η κόρη του Λουκία, η αδερφή του Μαίρη, συγγενείς, φίλοι, μεταξύ των οποίων ο βουλετής Σταύρος Κοντονής, συνάδελφοι δημοσιογράφοι που ήρθαν από την Αθήνα και συμμαθητές από την Ζάκυνθο.

Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων, αποχαιρέτισε τον Νίκο ο πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλος, ο οποίος στον επικήδειο λόγο του εξήρε το ήθος και την εργατικότητα του Νίκου Μεγαδούκα .

«Αλήθεια πως είναι να αποχαιρετάς έναν φίλο, έναν συνάδελφο με τον οποίο ως χθες συζητούσες, σχεδίαζες, οραματιζόσουν μαζί;
Δεν χρειαζόταν να φύγεις για να έρθει ο έπαινος, η αναγνώριση .Τα είχες όλα αυτά εν ζωή Μεγαδούκα .Έφυγες όμως  την ώρα που όλοι σε χρειαζόμασταν.
Καλό σου ταξίδι, ακριβέ μου φίλε! Χαιρετισμούς στον Ανδρέα τον Χριστοδουλίδη, σε όλη την παρέα του ΑΠΕ που άρχισε εδώ και λίγα χρόνια να παίρνει  αναίτια ο θάνατος»,
ανέφερε ο Μ.Ψύλος. 
 
Μετά το πέρας της Εξόδιου Ακολουθίας όλοι, συνόδευσαν την σορό του Νίκου Μεγαδούκα στην τελευταία κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Ζακύνθου, όπου και κηδεύτηκε μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top