Ελλάδα

Ζουν με τα σκουπίδια δίπλα στις πόρτες τους εδώ και δύο χρόνια

k2yyanq4.jpg

Να απομακρυνθούν τα σκουπίδια, μέσα από τις πόρτες των σπιτιών τους, αναμένουν οι κάτοικοι της παραλιακής περιοχής Κυανή Ακτή του δήμου Πύργου, που εδώ και δύο χρόνια, είναι αναγκασμένοι να ζουν με την αφόρητη δυσωδία, τα ποντίκια και τις μύγες μέσα στις οικίες τους.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Οι κάτοικοι που ζουν μόνιμα στην περιοχή, δηλώνουν αγανακτισμένοι από αυτή την κατάσταση και ζητούν από την δημοτική αρχή να μαζέψει τα απορρίμματα ενώ όσοι έρχονται κάθε χρόνο για να κάνουν στο σημείο τις διακοπές τους, δεν μπορούν να πιστέψουν πως κάθε φορά τους υποδέχονται τα σκουπίδια.

Χθες το πρωί, οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο σημείο και ζήτησαν από την υπηρεσία Καθαριότητας, να μαζευτούν άμεσα τα σκουπίδια, με δεδομένο πως την ερχόμενη Κυριακή, γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας και η περιοχή θα έχει επισκεψιμότητα…

«Είναι απαράδεκτο αυτό που ζούμε εδώ και δύο χρόνια. Είναι καλοκαίρι και δεν μπορούμε να περάσουμε τις διακοπές μας στα σπίτια μας, γιατί υπάρχουν τα σκουπίδια», ανέφεραν χθες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» κάτοικοι της περιοχής. όπως ανέφεραν δε, τα σκουπίδια, δεν έχουν μαζευθεί καθόλου από το 2014 με τους ίδιους να μην ξέρουν τι να κάνουν πλέον, αφού δεν μπορούν να αντέξουν αυτό τον εφιάλτη.

Περισσότερα νέα για την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top