Αθλητισμός

Θετικά νέα για το γήπεδο της ΑΕΚ – Το Υπουργείο προχωρά για την έκδοση της άδειας κατασκευής

Θετικά νέα έκρυβε η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος προχωρά το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης, η οποία απομένει προκειμένου να ανάψει το πράσινο για την έναρξη των έργων.

Παρακάμπτωντας ουσιαστικά τις αντιδράσεις του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ προχώρησε τις επαφές της με στελέχη της Κυβέρνησης και τα μηνύματα που λαμβάνει είναι θετικά. Ερήμην του Δήμου η υψομετρική μελέτη θα μπει τελικά στο φάκελο της άδειας, που προχωράει σημαντικά.

Βάσει Νόμου, εξάλλου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου παρέκαμψαν τον Δήμο που ξεπέρασε κάθε νόμιμο περιθώριο χρόνου και προχωράνε την υψομετρική μελέτη. Με την ένταξη της υψομετρικής μελέτης στο φάκελο θα… ταξιδέψει στη ΔΟΚΚ πληρέστατος και θα απομένει η εξέτασή του για να «ανάψει» η Κυβέρνηση το πράσινο φως για την έκδοση της άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Παράλληλα σε προχωρημένο στάδιο είναι και η έγκριση της αρμόδιας επιτροπής στην αρχιτεκτονική μελέτη του έργου. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως αν όχι μέσα στον Αύγουστο, τότε προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν ευχάριστα νέα και ίσως ξεκινήσουν τα πρώτα έργα.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top