Ελλάδα

Τι απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τις “αιμορροΐδες” του Πολάκη

Απάντηση στη χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και την αναφορά του στις «αιμορροΐδες», έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, απαντώντας στη δήλωση του κ. Πολάκη ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε κόντρα, όπως λέγετε, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ.Πολάκη. Εμείς, με συγκεκριμένα στοιχεία καταγγέλλουμε τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που προκαλούν οι πολιτικές της κυβέρνησης. Οι πολιτικές του κ.Τσίπρα, του κ.Ξανθού και συνολικά της κυβέρνησης και του κ. Πολάκη».

«Ο κ. Πολάκης επιλέχθηκε από τον κ. Τσίπρα στο ρόλο του αναλώσιμου υπουργού, που στην πρώτη γραμμή προσπαθεί να απορροφά τους κραδασμούς για την κυβέρνηση για να προστατέψει τον ηγέτη και τους υπουργούς. Δηλαδή, αυτό το πρόβλημα είναι δικό του», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

«Εμείς με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ξέρετε, και σε αυτά δεν απάντησε τίποτα στο δελτίο Τύπου το υπουργείο Υγείας, καταγγέλλουμε την διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top