Διεθνή

21χρονη γέννησε, έπνιξε και… πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια

Φορούσε φαρδιά ρούχα, έκρυβε την κοιλιά της με μαξιλάρια και διασκέδαζε σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Στα 21 της, η Emile, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Muskingum στο Οχάιο φορούσε φαρδιά ρούχα, έκρυβε την κοιλιά της με μαξιλάρια και διασκέδαζε σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Όταν οι φίλοι της παρατήρησαν ότι άρχισε να παίρνει κιλά αυτή αρνιόταν τις φήμες περι εγκυμοσύνης κατηγορηματικά. Ακόμα και όταν αναγκάστηκε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο μικρό ιατρείο του Πανεπιστήμιου – κι αυτό βγήκε θετικό- αγνόησε τις εκκλήσεις των γιατρών να πηγαίνει τακτικά να την παρακολουθούν.

Emile-Weaver-sentencing5

Για τους επόμενους μήνες συνέχισε κανονικά τη ζωή της ώσπου μία ημέρα έστειλε μήνυμα στο κινητό του φερόμενου ως πατέρα του παιδιού της, ενημερώνοντας ότι “τακτοποίησε τα πάντα” και ότι “δεν υπήρχε πια μωρό΄”.

Όταν ο ίδιος της ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες η Emile του είπε ότι γέννησε άλλα το μωρό πέθανε λόγω επιπλοκών.

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις όταν οι συγκάτοικοι της Εmile στον κοιτώνα του πανεπιστημίου είδαν αίματα στο κοινόχρηστο μπάνιο. Μία κοπέλα μάλιστα είπε ότι άκουσε και περίεργους θορύβους εκείνη την ημέρα.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ένας φοιτητής αποφάσισε να ελέγξει στα σκουπίδια. Η εικόνα ήταν σοκαριστική καθώς ο νεαρός ανακάλυψε το άψυχο σώμα ενός νεογέννητου παιδιού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το νεογέννητο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία, όταν η Εmile την έβαλε σε μία πλαστική σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια.

Η Emile συνελήφθη.

160630110007-sorority-girl-life-sentence-3-full-169

Το πιο τραγικό στην ιστορία είναι ότι στην πολιτεία του Οχάιο υπάρχει νομοθεσία που επιτρέπει στις μητέρες να αφήσουν ανώνυμα τα μωρά τους σε ένα πυροσβεστικό σταθμό, αστυνομικό τμήμα ή σε νοσοκομείο εντός 30 ημερών από τη γέννησή τους.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top