Διεθνή

22χρονη τουρίστρια έμεινε ανάπηρη γιατί (όπως λέει…) έφαγε τυρί στην Κω (!)

Mια νεαρή γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικο καροτσάκι επειδή όπως λέει έφαγε απαστερείωτο τυρί στην Ελλάδα.

Η Σαμ Φίλποτ. 22 ετών, κάνει λόγο για «μεγάλες ποσότητες» τυριού που κατανάλωσε από μη εμβολιασμένες κατσίκες όταν ταξίδεψε στην Κω.
Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα η Φίλποτ είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να περπατήσει.

Η πρώην βοηθός παιδαγωγός υποφέρει από πολλά συμπτώματα, όπως απώλεια μνήμης, αϋπνία και απώλεια φωνής και πιστεύει ότι κόλησε Βρουκέλλωση (ή αλλιώς μελιταίο πυρετό), ένα λοιμώδες νόσημα που προκαλείται από το βακτήριο της βρουκέλλας. Το νόσημα παρατηρείται κυρίως στα ζώα, συναντάται κατά βάση στα αιγοπρόβατα.

“Ποιος να φανταζόταν ότι το τυρί που ήταν πολύ νόστιμο θα μου προκαλούσε αυτή την περιπέτεια;” δηλώνει η γυναίκα στην εφημερίδα Mirror, υπογραμμίζοντας πως κατανάλωσε κατσικίσιο τυρί στην Κω, βάζοντας το σε πίτσα, σάντουιτς και σαλάτες, κάτι που ενώ της άρεσε της προκάλεσε αυτή την περιπέτεια που ζει.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε κλινική στη Φλόριντα, λαμβάνοντας ενδοφλέβια θεραπεία με αντιβιοτικά, με τους γιατρούς σύμφωνα με τον αδελφό της να δηλώνουν έκπληκτοι από την εξέλιξη της ασθένειας.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top