Διεθνή

Aληθινή ιστορία: Έχασε την καλυτερή του φίλη και επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή…

Ο δεσμός ενός ανθρώπου με τον σκύλο του είναι μία σχέση ζωής. O Chris Sontag-Ratti έχασε την σκυλίτσα του που είχε ονομάσει Everything πριν δύο χρόνια και ήταν σαν να έχανε πραγματικά «τα πάντα». Σε ανάμνηση της Everything, ξεκίνησε μία καμπάνια για όλους αυτούς που θεωρούν το χρόνο δεδομένο…

Όταν έχασε την «Everything» ο Chris Sontag-Ratti, θέλησε να κάνει αυτό που δεν είχε καταφέρει ο ίδιος όσο θα ήθελε όταν είχαν τον χρόνο μαζί. Στην επέτειο των δύο χρόνων από τον θάνατο του, έκανε μία προσφορά στο Instagram για όλους θα ήθελαν να ανταποκριθούν. Η αναρτησή του έλεγε:

«Στις 23 Ιανουαρίου κλείνουν δύο χρόνια χωρίς την καλυτερή μου φίλη. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα 100 μπαλάκια τέννις. Σκοπεύω να στείλω ένα σε όποιον το ζητήσει. Ελπίζω πως οι άνθρωποι που θα πάρουν ένα μπαλάκι από εμένα θα το χρησιμοποιήσουν για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με τον καλυτερό τους φίλο. Αν θα θέλατε ένα μπαλάκι παρακαλώ γράψτε μου το ονομά και την διεύθυνσή σας και θα σας στείλω ένα».

Clipboard01-10

Η ανταπόκρισή που έλαβε από τους χρήστες του Instagram ήταν απίστευτη! Τα μηνύματα που κατέφθαναν από όλο τον κόσμο από ανθρώπους που του ζητούσαν να τους συμπεριλάβει στην λίστα του ήταν χιλιάδες και το θέμα τράβηξε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το ABC News έστησε ένα ρεπορτάζ με την συγκινητική ιστορία του Sontag και τον «φόρο τιμής» του στην φιλία του με την Everything.

Everything21-1024x538-1024x538-1

Ο Chris Sontag-Ratti μετά βίας μπορούσε να ανταποκριθεί στην ζήτηση καθώς ο μικρός μισθός του ηλεκτρολόγου που παίρνει, αρκεί μόνο για τα βασικά του έξοδα. Όπως είπε θα χρειαστεί να συγκεντρώσει μερικούς μισθούς προκειμένου να μπορέσει να καλύψει και το τελευταίο αίτημα, αλλά δήλωσε πως δεν μπορεί να βάλει τιμή στην μνήμη της Everything. Η κίνηση του, σήμερα παρακινεί ιδιοκτήτες σκύλων σε όλο τον κόσμο να περάσουν λίγο χρόνο με τα φιλαράκια τους και να είναι σαν να κερδίζει και αυτός όλες τις χαμένες του στιγμές με την δική του φίλη.

Everything1

Δείτε το video:

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top