Πολιτική

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ από την Ένωση Κεντρώων – Το δεξί χέρι του Λεβέντη αποχώρησε από το κόμμα

Την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος τύπος του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος με μια αιχμηρή επιστολή προς τον Βασίλη Λεβέντη.

HǍmӔϠƁАʼnϠϠБυđϓ ԇӠōٓǠʅ͔љٍ ӉˇӠ˅…͔Ǔ É`ԇ͠ӕ͔ͅŕ·-ň͉ʅӠŊˏÅӮ(Eurokinissi-ʏ͔QɍǓ ÉّÏө

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανήρτησε μάλιστα στο Facebook την επιστολή, με την οποία αφήνει αιχμές για την στάση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, κατηγορώντας παράλληλα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα “πιστεύω” μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα “ναι μεν, αλλά…”, αυτό δεν οδηγεί πουθενά», τόνισε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην κυβέρνηση «για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια».

Τέλος, ο κ.Καλλιάνος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν, αλλά και τον ίδιο τον κύριο Λεβέντη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Η επιστολή του στο facebook προκάλεσε “βροχή” σχολίων, με τους περισσότερους διαδικτυακούς φίλους του να τον συγχαίρουν για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.

Aναλυτικά η επιστολή:

290816173140_0076

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top