Πολιτική

Αυτή είναι η Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του ΓΑΠ

Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό με την Αντα Παπανδρέου είναι μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο καί ότι έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Αμστερνταμ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι γυμνάστρια και ότι διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training.

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά το δημοσίευμα πάντα, επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Spirto.

Με τον κ.Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Οσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Το δημοσίευμα, πάντως, καταλήγει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι…

wendy1 wendy2 wendy3 wendy4

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top