Διεθνή

Δεν θα περάσει τελικά σε ελληνικά χέρια η έπαυλη του Playboy -Πού διαφώνησαν Χέφνερ και Μητρόπουλος

«Χάλασε» η πώληση της έπαυλης του Playboy σε ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξαιτίας των διαφωνιών που είχε με τον Χιου Χέφνερ.

Η έπαυλη, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, θα περνούσε στα χέρια του Ντάρεν Μητρόπουλου, ο οποίος μένει δίπλα από τη «μυθική» βίλα, για περίπου 110 εκατ. δολάρια. Ομως, σύμφωνα με το TMZ, η συμφωνία «χάλασε», εξαιτίας των ενστάσεων του Χιου Χέφνερ.

Ο τελευταίος ήθελε να παραμείνει στην έπαυλη μέχρι το τέλος της ζωής του και επέμενε να μην έχει πρόσβαση στο υπνοδωμάτιό του ο νέος αγοραστής. Ομως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάρεν Μητρόπουλος ήθελε να ανακαινίσει την έπαυλη και για αυτό ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα έχει πρόσβαση σε αυτή, όσο ο Χέφνερ θα έμενε εκεί.

Διαφορετικές εκδοχές της συμφωνίας «πηγαινοερχόταν» ανάμεσα στις δύο πλευρές για εβδομάδες, αλλά τελικά αυτή «χάλασε» πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το TMZ, που αναφέρει ότι η έπαυλη του Playboy βγαίνει ξανά στην αγορά.

Ο 90χρονος Χέφνερ αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στη βίλα των 29 δωματίων, όπου έκανε τα θρυλικά πάρτι με τα «κουνελάκια» του, τον περασμένο Ιανουάριο, ζητώντας 200 εκατ. δολάρια. Ειδικοί στα κτηματομεσιτικά ανέφεραν πως επρόκειτο για υπερβολική τιμή, αν αναλογιστεί κανείς τον όρο που θέτει να παραμείνει ο ίδιος στην έπαυλη μέχρι να πεθάνει.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top