Διεθνή

Απίστευτο! Δεν θα πιστεύετε πόσα δίνουν για το κινητό της δημοσιογράφου που μίλησε με τον Ερντογάν!

Τελικά, μπορεί να συμβούν σε αυτή τη ζωή τα πιο τρελά πράγματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο πακτωλός χρημάτων που πέφτει στα πόδια της δημοσιογράφου που παρουσίασε live μέσω του κινητού της το διάγγελμα του Ερντογάν το βράδυ της απόπειρας του πραξικοπήματος.

Ένα µεγάλο αφιέρωµα στην απόπειρα πραξικοπήµατος που έγινε στην Τουρκία παρουσίασε την Κυριακή που μας πέρασε στην ΕΡΤ1 στις 22.00 ο Φάνης Παπαθανασίου.

Ο δηµοσιογράφος, σύμφωνα με τη real, πέρασε µια εβδοµάδα στη γείτονα χώρα και κατέγραψε τα πρώτα κρίσιµα 24ωρα µετά το αποτυχηµένο πραξικόπηµα της 15ης Ιουλίου. Ταξιδεύοντας στην Άγκυρα συνάντησε τη δηµοσιογράφο του CNN Turk Χαντέ Φιράτ, που κρατούσε το κινητό από το οποίο προβλήθηκε live το διάγγελµα Ερντογάν. Όπως δηλώνει στην κάµερα της ΕΡΤ, το ίδιο βράδυ τής τηλεφώνησαν Άραβες επιχειρηµατίες και της πρόσφεραν 250.000 ευρώ για να αποκτήσουν το εν λόγω κινητό, που θεωρείται πλέον κοµµάτι της Ιστορίας. Στην εκποµπή µίλησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συγγενείς των θυµάτων, ο διευθυντής της αγγλόφωνης «Χουριέτ» Μουράτ Γιετκίν και άλλοι.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top