Πολιτική

Τρεις οι εκπρόσωποι τύπου στη ΝΔ -Κουμουτσάκος, Κυρανάκης, Ζαχαράκη

Τρεις θα είναι τελικά οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας μετά το λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο που αποφάσισε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επικεφαλής και εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Γιώργος Κουμουτσάκος που ενισχύθηκε από δύο ακόμη νέα στελέχη, ως αναπληρωτές τουν Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, θα πραγματοποιεί το μπρίφινγκ και τις επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις. Ο κ. Κυρανάκης θα τον αντικαθιστά στο μπρίφινγκ όταν ο κ. Κουμουτσάκος θα απουσιάζει Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατία, ο κύριος ρόλος των αναπληρωτών εκπροσώπων θα είναι οι εμφανίσεις σε ΜΜΕ, με μία επίσημη ιδιότητα, ώστε να ενισχυθεί το επικοινωνιακό οπλοστάσιο της ΝΔ με νέα πρόσωπα από τη νέα γενιά.

Κυρανάκης: 29χρονος από το Λουξεμβούργο

kyranakis_0

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο 29χρονος (γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου, 1987) έχει εκλεγεί πρόεδρος στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Διατηρεί δική του ατομική επιχείρηση στον τομέα του διαδικτύου και έχει τελειώσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική Επικοινωνία στο Deree και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών.

Ζαχαράκη: Στο στενό πυρήνα Μητσοτάκη

zaxaraki

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι 39 ετών και είναι μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, που εξελέγη στο τελευταίο συνέδριο, συγκαταλέγεται επίσης στο στενό πυρήνα συνεργατών του κ.Μητσοτάκη και ήταν ένα από τα στελέχη που μετείχαν στο media training κοινοβουλευτικών και μη κοινοβουλευτικών στελεχών από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, με στόχο την ανάδειξη νέων προσώπων στην πρώτη επικοινωνιακή γραμμή.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top