Ελλάδα

Τραγωδία στην Αίγινα: Ερευνες για δακτυλικά αποτυπώματα στο ταχύπλοο

Τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα εξακολουθούν να πλανώνονται και να μένουν αναπάντητα.

Φως, αναμένεται να ρίξουν, εκτός των μαρτυριών, και οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες, κατά πληροφορίες θα προχωρήσουν σε εξέταση του σκάφους Ντουέντε για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να διαπιστωθεί ότι πράγματι οδηγούσε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζο.

Ερώτημα φωτιά διατυπώνει ωστόσο μέσω της “Εspresso”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν και άλλοι στο ταχύπλοο του 77χρονου, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών των θυμάτων, της οικογένειας Κατιφέ, που έχασε την πεντάχρονη και τον 44χρονο πατέρα της, καθώς και του 58χρονου Στέλιου Τρίμη, καπετάνιου της τουριστικής λάντζας.

«Πόσοι πραγματικά επέβαιναν στο ταχύπλοο; Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μπορεί να διαπιστωθεί» λέει ο κ. Κούγιας, τονίζοντας ότι φως στα μυστικά του σκάφους «Ντουέντε» θα ρίξουν οι ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι, που θα αναλάβουν τις σχετικές έρευνες. «Πόσοι ήταν πάνω στο σκάφος και ποιος πραγματικά οδηγούσε, είναι δύο ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις» προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος, που σήμερα το πρωί θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των νεκρών.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top