Ελλάδα

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ «ΓΚΑΟΥ» ΤΗΣ ΕΡΤ! Η Κατερίνα Στεφανίδη και η συγνώμη…

Σάλος έχει προκληθεί με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βασίλη Παπανικολάου και τα λεγόμενα του για την χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο δημοσιογράγος σε ανάρτηση του στα socia media χαρακτήρισε την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη «γκάου», επειδή δεν γνωρίζει την εφημερίδα «Αυγή».

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο θα έπαιρνε τεράστια διάσταση και ο ίδιος μετά τα σχόλια που άρχισε να δέχεται από χρήστες του Facebook, κάτω από την ανάρτηση, αλλά και από το ότι όλα τα sites και τα μέσα «έπαιξαν» το θέμα αυτό, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Καταγραφή70

Όπως ήταν φυσικό δεν έγινε αρκετά πειστικός και όλοι άρχισαν να τον «κράζουν» ακόμη περισσότερο προσάπτοντας του απίστευτους χαρακτηρισμούς αλλά και σχέσεις με το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι μάλιστα τον συνέδεσαν άκριτα με την κυβέρνηση και δη με την Κυβερνητικό εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, στης οποίας το γραφείο είχε πάρει απόσπαση για περίπου ένα χρόνο.

Ο ίδιος βλέποντας τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα και την σύνδεση που έκαναν στο όνομα του και στο ΣΥΡΙΖΑ, ανάρτησε εκ νέου απάντηση λέγοντας ότι όντως είχε πάρει απόσπαση στο γραφείο της κ. Γεροβασίλη αλλά ότι ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα.

312

Εκεί είναι και το σημείο όπου εξαγριώθηκαν ακόμη πιο πολύ οι χρήστες του Facebook οι οποίοι εκτός του ότι του έσυραν τα εξ αμάξης, έψαξαν και βρήκαν φωτογραφία του ίδιου στο σπίτι του Λένιν στην Ζυρίχη, όπου ο ίδιος με τα χέρια σηκωμένα αναφέρει ότι από εκεί άρχισε η επανάσταση…

14079738_1462758773741437_456798805585927105_n

Εκεί ο κόσμος τρελάθηκε, έφτασε στα όρια του και «στόλισε» για τα καλά τον δημοσιογράφο…

 

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top