Διεθνή

Η «πτώση» του Κάμερον: Ξυπόλητος στο δρόμο τρώει junk food

Την οικογενειακή ζωή και τις διακοπές απολαμβάνει ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά την παράδοση της πρωθυπουργίας της Βρετανίας στην Τερέζα Μέι.

Ο Κάμερον βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του Σαμάνθα στο εξοχικό τους στην Κορνουάλη, απολαμβάνοντας ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

Εκεί τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πραγματικά… αγνώριστο. Με μια βερμούδα και ένα φούτερ, ξυπόλητο, να κάθεται σε πάρκινγκ αυτοκινήτων τρώγοντας junk food και συγκεκριμένα fish and chips (ψάρι με τηγανητές πατάτες).

Τα βρετανικά μέσα σχολιάζουν καυστικά την εν λόγω φωτογραφίω λέγοντας ότι αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την απώλεια ισχύους του μέχρι πρότινος πιο ισχυρού άνδρα της Μεγάλης Βρετανίας.

david-cameron-ksipolitos

Ο 49χρονος ο οποίος μέχρι πρν ένα μήνα ακολουθούνταν από μια στρατιά ακολούθων και δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να τον ακολουθούν δημοσιογράφοι και εικονολήπτες κάθεται σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, ξυπόλητος, να τρώει fish and chips, κοιτάζοντα αφηρημένα στο κενό.

Η γυναίκα η οποία είναι με πλάτη στη φωτογραφία και η οποία είναι επίσης ξυπόλητη, εικάζεται ότι είναι η σύζυγός του Σαμάνθα, με τα ΜΜΕ να σχολιάζουν ότι οι υπόλοιποι πέντε που κάθονται δίπλα του φαίνεται να αγνοούν ότι βρίσκονται εκατοστά μακριά από τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

Η φωτογραφία ελήφθη από ένα περαστικό την περασμένη Τρίτη το βράδυ.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top