Πολιτική

Κουρουμπλής «αδειάζει» Αυγή για τους Ολυμπονίκες: Μικρόψυχα αυτά που γράφονται

«Αυτά που γράφονται για ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι χωρίς προϋποθέσεις έχουν κάνει σημαντικές επιτυχίες είναι μικρόψυχα» δήλωσε ο υπ. Εσωτερικών μετά το μπαράζ επιθετικών δημοσιευμάτων της εφημερίδας αρχικά κατά του Π. Δήμα και στη συνέχεια κατά της Κ. Στεφανίδη

Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα της εφημερίδας Αυγή και της πρωτοφανους επίθεσης που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα στους Ολυμπιονίκες – αρχικά στον Πύρρο Δήμα και στη συνέχεια στην Κατερίνα Στεφανίδη – προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση του χάλκινου Ολυμπιονίκη Τάκη Μάντη ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε μικρόψυχα όσα αναφέρει η εφημερίδα χωρίς, πάντως, να την κατονομάζει.

«Αυτά που γράφονται για ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι χωρίς προϋποθέσεις έχουν κάνει σημαντικές επιτυχίες είναι μικρόψυχα. Είναι άδικο να υπάρχει αυτή η τοποθέτηση, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στο μπαράζ των δημοσιευμάτων της Αυγής κατά των Ολυμπιονικών που ξεκίνησε με την επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι «τι άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

Ακολούθησε άλλα δύο δημοσιεύματα κατά του χρυσού Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών στο δεύτερο εκ των οποίων η Αυγή ομολογεί ότι του επιτίθεται γιατί συνεργάστηκε με Βενιζέλο-Σαμαρά.

Και όταν μετά τα δημοσιεύματα αυτά η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή επικοντίστρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έστειλε το ηχηρό μήνυμα ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια», ο ίδιος δημοσιογράφος την περιέλαβε και αυτήν νουθετώντας την με ένα άρθρο με τίτλο «Να… διαβάζεις Κατερίνα».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top