Αθλητισμός

«Λύγισε» ο πατέρας της Κορακάκη – «Δεν μπορούσα να δω την τελευταία βολή»

Με τα μάτια ακόμη υγρά από τα δάκρυα χαράς, ο Τάσος Κορακάκης πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, η οποία κατέκτησε μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μετρα αεροβόλο όπλο, το χρυσό στα 25 μέτρα, παραδέχθηκε πως δεν άντεξε να δει την τελευταία βολή και περίμενε απλά να ακούσει τα ουρλιαχτά των Ελλήνων!

Η χαρά του όπως είπε ήταν διπλή αφού ως προπονητής πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για την Ελλάδα ενώ ως πατέρας είδε την κόρη του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Τάσος Κορακάκης μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr και παραδέχθηκε πως όταν η Γερμανίδα αθλήτρια ισοφάρισε σε 6-6, «σφίχτηκε» και δεν άντεξε να δει την τελευταία βολή, παρά μόνο περίμενε να πανηγυρίσει από τις φωνές των Ελλήνων στην αίθουσα.

«Οταν έγινε το 6-6 εκεί σφίχτηκα λίγο. Το πίστευα πάλι ότι κάποια στιγμή θα το γυρίσει, θα κάνει ένα καλό παιχνίδι αλλά το φοβήθηκα. Εκεί έβαλα το κεφάλι κάτω, δεν ήθελα, δεν μπορούσα να δω τις σφαίρες που έδειχναν το αποτέλεσμα. Εβαλα το κεφάλι κάτω και ήθελα να ακούσω μόνο τις ελληνικές φωνές. Οταν άκουσα, τρελάθηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top