Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να κοροϊδέψω τους Έλληνες σαν τον Τσίπρα στην ΔΕΘ

Ο Κυριάκος νομίζει πως θα αφήσουν την καρέκλα και θα κυβερνήσει. Δεν είδε το πρωί τον άλλο τον αριστερό της ΕΡΤ που έβριζε τη Στεφανίδη. Μόλις είδε τις αντιδράσεις του κόσμου και την πιθανότητα να χάσει την καρέκλα έφτασε σε σημείο να φωνάζει “ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ”. Αριστερό ήθος και συνέπεια προς την καρέκλα. Φανταστείτε σε τι σημείο θα φτάσουν τα αφεντικά του…

«Εγώ δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως έκανε ο Τσίπρας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδος, δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα σήμερα και δεν πρόκειται εγώ να πέσω σε αυτήν την παγίδα».

«Από την άλλη, μπορώ να περιγράψω με μεγάλη σαφήνεια έναν άλλο δρόμο αναπτυξιακό για τη χώρα. Ένα δρόμο ο οποίος θα δίνει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, στις ιδιωτικές επενδύσεις ως πηγή πλούτου για τη χώρα και ως δυνατότητα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Εμείς θα τις χτίσουμε αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες λέγοντας τους την αλήθεια και δίνοντας τους συγκεκριμένες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, υποσχόμενοι μόνο πράγματα τα οποία μπορούμε με βεβαιότητα να εφαρμόσουμε την επόμενη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας ότι: «Θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές διότι πιστεύουμε ότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης».

Δείτε το βίντεο:

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top