Πολιτική

Βίτσας: Ο Καμμένος κάτι θα ξέρει για Καλογρίτσα

Γελάει ο κόσμος. Ο Καμμένος σε ένα ακόμη από τα γνωστά “αντάρτικα” εκ του ασφαλούς… Αυτή τη φορά επιτέθηκε (και καλά), στον κουμπάρο του και υποψήφιο για τηλεοπτική άδεια Καλογρίτσα και βγαίνουν διάφοροι ΣΥΡΙΖΑίοι να τον διαφημίσουν…

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, σε ερώτηση για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για το θέμα, ο κ. Βίτσας απάντησε: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι και αρχηγός πολιτικού κόμματος, είναι και πολιτικός με αρκετά χρόνια στην πολιτική. Υπάρχουν θέματα που γνωρίζει και εκφράζει την άποψή του. Στο βαθμό που κάποια δημοσιεύματα προσπαθούν να επηρεάσουν την ανεπηρέαστη, έτσι κι αλλιώς, κρίση της επιτροπής που θα κρίνει τις άδειες, ορθώς ο υπουργός λέει πως δεν πρόκειται να επηρεαστεί αυτή η διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε επιτεθεί με ανάρτηση του στο Twitter στον κ. Καλογρίτσα, έναν εκ των υποψηφίων για τηλεοπτική άδεια, σημειώνοντας ότι «με τα μαύρα λεφτά στο σάιτ και ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι…», αναφερόμενος σε δημοσίευμα που επέκρινε τον υπουργό Άμυνας.

Ο κ. Βίτσας, αναφερόμενος στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, σχολίασε ότι «η κυβέρνηση καταλαβαίνει πολύ καλά ότι έχει απέναντι της, πολιτικά, οικονομικά και επικοινωνιακά συμφέροντα. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να πιέσουν την απόφαση, που αφορά τις αδειοδοτήσεις, η οποία δεν είναι πολιτική αλλά είναι διαγωνιστική, κοιμούνται ύπνο βαθύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε δε προβληματικό «να χρησιμοποιείται ένα δημόσιο αγαθό από ιδιώτες χωρίς την ανάλογη καταβολή της υποχρέωσής τους».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top